“Man veicas ar ciemiņiem.” Pie Stendzenieka viesojas Linda Mūrniece

Ekrānuzņēmums no Facebook

“Veicas man ar ciemiņiem. Domājat – Linda bija kamuflāžā un ar mauzeri? Vot nē. Būs man par vienu gaišu un sirsnīgu draugu vairāk. Izskatās nedaudz pēc rūpīgi apgūta kankāna, protams,” sociālajā tīklā Facebook vēsta reklāmists Ēriks Stendzenieks.

Savā Facebook lapā Stendzenieks publiskojis attēlu, kur viņš redzams uz mājas lieveņa kopā ar uzņēmēju, bijušo iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci.

Reklāmas speciālists sarunā ar raidījumu “Rezervēts” rudens nogalē izteicās, ka lēmums pirms trim gadiem pārdot uzņēmumu, gluži tāpat kā pirms pusotra gada pārvākties uz Kolku, bijusi kā necerēta veiksme.

“Tagad es nezinātu, ko iesākt ar 30 cilvēku uzņēmumu – ko tagad darīt? Dīkstāves pabalsti?” saka Ēriks un bilst, ka viss notiekot “jēdzīgi un apsteidzoši”.

Šobrīd, kad tik daudzi meklē iespējas, kā tikt ārā no pilsētas, dzīve Kolkā viņam sniedz īstu gandarījumu. “Kad man ir kāds sliktāks garastāvoklis, es attaisu internetu, izlasu, kas jauns pasaulē, izeju ārā Kolkā un – hei, viss normāli tomēr!”

Savukārt Mūrniece plašākas sabiedrības uzmanību nesen piesaistīja, parādoties fotogrāfijās un pat pārtraucot draudzību ar Agri Freimani, ar kuru apprecējās nupat – 2020. gada rudenī.

Pievienot komentāru